Al 80 jaar klantgerichte service en maatwerk

Dit jaar bestaat Erasmus Catering Services 80 jaar. Sinds de start van onze activiteiten in 1940 is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige en servicegerichte cateraars. Voor vele luchtvaartmaatschappijen, op luchthavens, maar ook op andere, speciale locaties verzorgen wij catering en aanvullende diensten die de verwachtingen van onze klanten vaak overtreffen. Juist door die klantgerichte service en onze flexibiliteit konden we de afgelopen jaren flink groeien.

Naar België uitgebreid
Zo zijn we een paar jaar terug gestart met onze operaties op de internationale luchthaven Oostende-Brugge, waar we niet alleen als inflight cateraar actief zijn. Op deze locatie hebben we ook het nieuwe restaurant Runway 26=08 geopend, en zijn we exploitant van Shop&Hop, onze eigen formule voor duty free winkels, waar reizigers een groot assortiment producten kunnen kopen. In de combinatie met onze bestaande activiteiten op Rotterdam-The Hague Airport en onze restaurants Brasserie Waalhaven en Grand Café Horizon staat er nu een zeer gezonde dienstverlener. Een bedrijf dat ook de komende jaren met veel enthousiasme en plezier onze nog altijd groeiende klantenkring van dienst zal zijn.

Flexibel en ‘snel op de bal’
Een kenmerkende eigenschap van Erasmus Catering Services is de flexibele manier waarop wij inspelen op nieuwe wensen van de klant. Of dit nu de snel veranderende dieetwensen zijn van onze klanten, zoals de groeiende vraag naar vega-gerechten, of de wens van opdrachtgevers om onze diensten snel aan te passen aan nieuwe schema’s of vluchtplannen. Met onze ruim 80 vaste medewerkers en vele oproepkrachten zijn wij als geen ander in staat om ‘snel op de bal’ en flexibel te voldoen aan de 24-uurs operaties waarin onze klanten actief zijn.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Mail naar
operations@erasmuscatering.nl
of bel +31 10 41 53 377