Duurzaamheid en Milieu

Erasmus Catering Services is zich bewust van het enorme effect die de cateringbranch heeft op omgeving en milieu. Door het invoeren van simpele milieuvriendelijke en duurzame richtlijnen door de gehele structuur van het bedrijf is Erasmus Catering Services betrokken bij het milieu, duurzaamheid en vermindering van CO2 gassen.

De eerste stap is de bewustwording van het personeel en het aanmoedigen van nieuwe innovatieve manieren om het gebruik van water, productie van afval en verbruik van energie te verminderen, voorkomen en recyclen. Dit samen met verbeteringen in efficiƫntie van materialen en processen kan resulteren in aanzienlijke voordelen voor zowel natuur en samenleving.

Met de verscheidene richtlijnen en toepassingen in ons dagelijkse werkzaamheden is Erasmus Catering Services onder andere begaan met het zo laagmogelijk houden van de voorraad om zo de hoeveelheid afval te reduceren. Producten die overblijven worden gedoneerd aan liefdadigheidsinstellingen. Erasmus Catering Services gebruik van zonne-energie en water-recycling. Ook zal er gebruik gemaakt worden van verse, locale en seizoensproducten waar mogelijk.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Mail naar
operations@erasmuscatering.nl
of bel +31 10 41 53 377